03 June 2012

ΚΚΕς κολλαριστός

Για τη μεταμόρφωση του στο αναγεννημένο ανάχωμα της πλουτοκρατίας και την εξέλιξη του ως νέο μοχλό πίεσης των μονοπωλίων κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η Αλέκα Παπαρήγα, κατακεραυνώνοντας τους παρουσιαστές της ΕΡΤ για την εγκατάλειψη του πλοίου του ΠΑΣΟΚ και την άνευ όρων παράδοση τους στα σαρκώδη χείλη του Γιάννη Μηλιού.

Μπερδεμένοι οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ από τις νέες τάξεις πραγμάτων που διαμορφώνονται στην Ελλάδα, βλέπουν τον πραγματικό ψευτοαριστερό ΔΟΛο των συμφερόντων της χώρας πίσω από τις λέξεις, προειδοποιώντας το λαό ότι δεν έχει καμία ελπίδα για το αύριο, όποιον κι ψηφίσει στις 17 του Ιούνη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ενδοσκοπικής δεινότητας του Περισσού αποτελεί και η προσωπική επίθεση σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, της δημόσιας τηλεόρασης που μέχρι πρότινος είχε συνηθίσει το λαό του κόμματος σε πασοκική και νεοδημοκρατική προπαγάνδα και αντκομμουνισμό.
Αυτή η ξαφνική ενημερωτική στροφή έφερε αμηχανία στο επιτελείο της Αλέκας, το οποίο πριν συνεδριάσει για να αποφασίσει πόσοι συριζαίοι κυκλοφορούν στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, αφόρισε την κοπελίτσα για παραδειγματισμό.
Αναφορικά με την πτώση των ποσοστών του ΚΚΕ στις δημοσκοπήσεις, η ανώτατη γενική γραμματεία του κόμματος δεν φαίνεται να ανησυχεί, μιας και οι πωλήσεις Ριζοσπάστη και Οδηγητή αλλά και τα κουπόνια για την αποπεράτωση του σταλινισμού εξακολουθούν να κινούνται στα ίδια επίπεδα με εκείνα προ κρίσης.
Το ενδιαφέρον μάλιστα για το επερχόμενο φεστιβάλ της ΚΝΕ δείχνει να είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ειδικά για την φετινή κρισιμότατη χρονιά, ο Βασίλης και οι Σκόρπιονς θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους για τα μάτια των νεαρών Παπαρηγικών κομμουνιστών.
Στο ερώτημα απλών πολιτών και δημοσιογράφων για τον λόγο που οι 150.000 νεοπροσληφθέντες που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του αντικομμουνισμού στην Ελλάδα, Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει γίνει σημαία στο δημόσιο λόγο και τα σλόγκαν του κόμματος, η απάντηση ήταν ότι το πελατολόγιο μας δεν έχει καμία σχέση με τα φασισταριά που ακόμη κι αν τους κάψανε τα σπίτια, αυτοί πάλι ΝΔ θα πάνε και ψηφίζουν.
(Αφορισμοί μετανιωμένων “πρώην πασόκων” δημοσιογράφων, αδιαφορία για το κομμουνιστοφοβικό κλίμα όλων των φασιστοειδών μεταγραφών του Αντώνη φτάνει να μην φύγουν οι πελάτες από το μαντρί, τριπλός φόβος και άρνηση κάθε ελπίδας για κάτι καλύτερο και ένα μήνυμα από τον Σλαβόι Ζίζεκ για τη μέγιστη συμβολή του ΚΚΕ στα σχέδια των Βρυξελλών ως το μόνο κόμμα που εγγυάται με όλες του τις δυνάμεις πως τίποτε δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει. Όπως είχα γράψει και παλιότερα στο κείμενο Ολική Ανασυγκρότηση εδώ και τώρα, καμία σοβαρή κριτική από εδώ και πέρα δεν αξίζει σε αυτό το ΚΚΕ)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1