23 June 2012

Ίτε παίδες Ελλήνων

Σοκ έχει προκαλέσει η δημοσίευση των δημογραφικών στοιχείων της πρόσφατης απογραφής του πληθυσμού μας. Σύμφωνα με τα νούμερα που κυκλοφόρησαν, τα τελευταία δέκα χρόνια "χάθηκαν ένα εκατομμύριο Έλληνες".

Άξιο προσοχής είναι το γεγονός ότι η ραγδαία αυτή μείωση των Ελλήνων τοποθετείται στην περίοδο της ευδαιμονίας του ευρώ που με κάθε κόστος πρέπει να προστατέψουμε, με χαρακτηριστικότερο όλων το σχόλιο ότι τέτοιοι ρυθμοί πληθυσμιακής μείωσης παραπέμπουν στη δεκαετία του '40.

Μάλιστα, είναι εξίσου ξεχωριστό το γεγονός ότι ο συνολικός πληθυσμός αυξήθηκε κατά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μεταναστών, που από ότι φαίνεται καλύπτουν με αποκλειστική ευθύνη της αριστεράς τη μείωση των Ελλήνων.

Παρόλα αυτά οι Έλληνες ψηφοφόροι έδειξαν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο εγχώριο πολιτικό σύστημα που κυβέρνησε από το '74 και μετά, διατηρώντας τα κεκτημένα του δικομματισμού και του συντηρητισμού που τους έφτασε να μειώνονται οι αριθμοί τους γρηγότερα κι από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Μια εμπιστοσύνη γενναία, στους ίδιους ακριβώς ανθρώπους οι οποίοι αποφάσισαν πως η απόκτηση ενός παιδιού αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης, σαν ένα σκάφος ή ένα σπορ αυτοκίνητο για παράδειγμα, και για αυτό θα πρέπει να φορολογούνται με το κεφάλι.

Επιχείρημα πολύ λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως εκσυγχρονισμός για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είναι να θεωρείς ότι παιδιά πρέπει να κάνεις μόνο αν έχεις λεφτά να τα μεγαλώσεις, οπότε εκ των πραγμάτων θα σου φτάνουν και για να τα περάσεις κι από ένα φορολογικό ΚΤΕΟ σαν να ήταν Μπεεμβέ.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αυτοκτονίες και τις δολοφονίες, αν και κατά τα στελέχη της δεξιάς, οι πρώτες αποτελούν προπαγάνδα των αριστερών που συνεχώς φουσκώνουν και δραματοποιούν την πραγματικότητα, ενώ για τις δεύτερες, οι 400.000 φασίστες και οι κοινοβουλευτικοί τους εκπρόσωποι δεσμεύτηκαν να καθαρίσουν τον τόπο από τους "μελαμψούς φονιάδες".

Δεν θα έκανε λοιπόν σε κανέναν εντύπωση αν η ελληνική κυβέρνηση αποφάσιζε, για να δώσει μία οριστική και δίκαιη λύση σε αυτήν την φοροαπαλλακτική επιλογή να μην γεννά κανείς Έλληνας πια, να διατάξει την απογραφή οικόσιτων κατοικιδίων και την υπαγωγή τους στις αντίστοιχες φορολογικές κατηγορίες ως τεκμήρια. Να δούμε μετά αν όλοι οι τζούφιοι φοροφυγάδες συνεχίσουν να περνούν τα σκυλιά και τα γατιά τους για υποκατάστατα των φανταστικών τους παιδιών.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1