16 June 2012

Κωλομπαρίστε τους

Μου αρέσει τόσο πολύ που ο πανικός τους ξεχειλίζει απόγνωση και βγάζει στην επιφάνεια τα καλά καλυμμένα πρόσωπα μιας αποικιοκρατικής ταυτότητας σε μια χώρα προπύργιο των ενδόμυχων φασιστικών νοοτροπιών τους.
Απολαμβάνω να διαβάζω λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι ελληνικές κάλπες την Μπιλντ και τους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς της Γερμανίας να απειλούν με τον ίδιο μονόδρομο που οδήγησε έναν στους τέσσερις Έλληνες στην ανεργία, χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατοντάδες χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις.
Χαίρομαι τόσο πολύ όταν ηγέτες και πολιτικοί παράγοντες του εξωτερικού μιλούν για κλόουν και καραγκιόζηδες πολιτικούς, για δημαγωγούς που απειλούν τις τράπεζες και το ευρώ και προτείνουν τον Αντώνη Σαμαρά ως την χειρότερη αλλά μοναδική λύση για τα προβλήματα τους.
Γουστάρω να βλέπω θεσμικούς παράγοντες να χύνουν χρηματοπιστωτικά δάκρυα για τα παιδάκια του Νίγηρα δείχνοντας απέχθεια για όλα τα υπόλοιπα πεινασμένα ανήλικα που από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους ζουν στο πετσί τους τι σημαίνει ανακεφαλαιοποίηση και δημοσιονομική εξυγείανση. 
Δεν μπορώ να κρατηθώ όταν ελληνικά έντυπα, κανάλια, πολιτικοί και παρατρεχάμενοι που έφεραν τον μνημονιακό μονόδρομο ως τον μόνο μοχλό ανάπτυξης και εξόδου από την δική τους κρίση, να δηλώνουν οργισμένοι με προδοτικές τακτικές και να υπόσχονται να ανατρέψουν όλα όσα υπέγραψαν δεσμευόμενοι να τηρήσουν κατά γράμμα.
Χαζεύω με υπερηφάνεια τον Βαγγέλη Βενιζέλο να χτυπά με αλαζονική οργή το χέρι του στο τραπέζι όταν Έλληνες πολίτες του μιλούν για Χριστοφοράκους, σκουπιδοσακούλες, Τσοχατζόπουλους, Ζίμενς και Μίζενς και να παριστάνει τον άνθρωπο χλωρίνη που θα καθαρίσει όλους λεκέδες χρήματος, σκατού και αίματος από τα σάπια πουκάμισα του δικομματισμού.
Είμαι υπερήφανος όταν προσκυνημένοι πρωθυπουργοί τύπου Ραχόι και Κοέλιο ορκίζονται πίστη και υποταγή στις επιταγές των μνημονίων με σκοπό να αμνηστεύσουν μια ελληνική ψήφο αυτοκτονίας μέσα από δηλώσεις “συναίνεσης” και σοφιστικέ υπακοής. 
Νιώθω άτυχος που δεν πρόλαβα τις άλλες πολύ κοντινές εποχές που δίχως την τηλεόραση και το ίντερνετ, μάθαινα τις προθέσεις των “εταίρων” και “δανειστών” μου από τους κανονιοβολισμούς στο Φάληρο, τους χιλιάδες πεζοναύτες στον Πειραιά, τα μονοπώλια στα σπίρτα και τη συλλογή δασμών από αλλοδαπούς ένοπλους στρατιώτες στα ελληνικά τελωνεία.
Αλλά νιώθω και τυχερός που μπορώ με αυτά εδώ τα λόγια να φωνάξω ότι δεν σας φοβάμαι πια. Δεν φοβάμαι κανένα σας. Δεν θα υποκύψω σε κανένα σας. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος, δεν οφείλω καμιά πτυχή του εαυτού μου και της προσωπικότητας μου σε κανένα σας και αύριο το πρωί θα είναι μια ακόμη ηλιόλουστη μέρα του Ιουνίου σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της υφηλίου.
Ένα έχω να σας πω. Ζήστε την τρέλα σας χωρίς καμιά φοβία. Φτύστε τους στα μούτρα με τον μοναδικό τρόπο που η δημοκρατία τους σας δίνει. Κωλομπαρίστε τα πολιτικά τζάκια και τους επαγγελματίες εθνάρχες. Κωλομπαρίστε τους παρατρεχάμενους με τα γόνατα που κροταλίζουν από πραγματικό φόβο. Κωλομπαρίστε κάθε προσκυνημένο που νομίζει ότι η κτηνώδης δίψα του για χρήμα και εξουσία δεν θα σταματήσει ποτέ της.
Κωλομπαρίστε τους. 

1 comment:

  1. Φεύγω προς την κάλπη για .. κωλομπάρισμα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1