30 October 2012

Ο άνθρωπος που μίλησε με τον Θεό

Μέχρι και με τον Θεό ομολόγησε ότι μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση να ανακοινώσει πως οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα τελείωσαν.

Σύμφωνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Θεός έχει τη μορφή ενός σεβάσμιου γέροντα με λευκά μακριά μαλλιά και φορά έναν μακρύ ζαχαρί χιτώνα. Το μουστάκι του ήταν σαν του Φώτη του Κουβέλη.

Ο Θεός ήταν φιλικός με τον Αντώνη και αφού τον εξομολόγησε, του έδωσε την εντολή να μην ακούει τον άθεο Τσίπρα που έχει στρέψει όλα τα ξένα ΜΜΕ εναντίον του και να προχωρήσει στην σωτηρία του έθνους.

Αν τα νέα μέτρα δεν περάσουν τελικά από τη βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς με εντολή του Θεού θα φορτώσει σε μουλάρια και καμήλες το βιος των Ελλήνων και θα περιπλανηθεί μαζί τους για 40 χρόνια στην έρημο.

Ο Θεός τον συμβούλεψε να μην κουνήσει ρούπι από το πλάι του λαού του γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αλλαξοπιστήσουν και να λατρέψουν για ηγέτη τους το βόιδι τον Βενιζέλο.

Επίσης, υποσχέθηκε στον Αντώνη ότι το μέλλον θα είναι σκληρό, αλλά αν κάνει λίγη υπομονή θα βρει τη γη της Επαγγελίας που μπορεί να ειναι κατάξερη, αλλά από κάτω θα είναι τίγκα στο πετρέλαιο.

Ο Αντώνης ζήτησε από το Θεό να τον προστατέψει από τους άπιστους που τον κυνηγούν και τον καταδυναστεύουν. Ο Θεός τον προέτρεψε να υπομείνει τα πάθη που θα τραβήξει, γιατί έχει το δίκιο και την αστυνομία με το μέρος του.

Φεύγοντας, ο Σαμαράς ρώτησε τον Θεό αν χρειάζεται να πάρει μαζί του συγκεκριμένες εντολές για να τις μεταφέρει στο λαό του. Ο Μεγαλοδύναμος του έγραψε μια λίστα σε CD.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1