13 November 2012

Ιδιοφυΐες


Την απόφαση του να αποφασίσει στις δύο επόμενες συνεδριάσεις του, ανακοίνωσε το γιούρογκρουπ των 30 δισεκατομμυρίων ευρώ σήμερα τα ξημερώματα από τις Βρυξέλλες.

Γερμανία και ΔΝΤ δεν τα βρίσκουν, όπως φαίνεται, στη μοιρασιά και τα πράγματα δείχνουν πως η δόση θα έρθει πακέτο με τα δώρα του Αη Βασίλη.

Πώς και πώς περίμενε ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιάννης Στουρνάρας τη δόση για τα λεφτά που τελειώνουν την Παρασκευή, όμως η ιστορία φαίνεται πως τραβά πολύ πιο μακριά από όσο είχε φανταστεί το ΝΑΙ του μέσου νεοδημοκράτη και πασόκου βουλευτή.

Πανικόβλητοι με τις φήμες για νέα μέτρα πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι του μνημονίου της περασμένης εβδομάδας, οι βουλευτές της συγκυβέρνησης τρέχουν να ανακοινώσουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν άλλες περικοπές, ακόμη κι αν αυτό δώσει στον Τσίπρα τη διακυβέρνηση και τον Μιχελογιαννάκη υπουργείο.

Ο Μιχελογιαννάκης, η νέα κρητικιά μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ που προφήτεψε από το βήμα της βουλής ότι η κρίση θα αυξήση κι άλλο την ομοφυλοφιλία, μπορεί πλέον να παρίσταται στις συγκεντρώσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, αλλά ευτυχώς για τον ευφυή Παπαδημούλη, παραμένει ανεξάρτητος.

Αυτό δεν πρόκειται, βεβαίως, να εμποδίσει τα έγκυρα ΜΜΕ να αφήσουν για λίγο τα λιντσαρίσματα του Παναγούλη και να ασχοληθούν αποκλειστικά με τον νέο γραφικό συριζαίο, περνώντας απαρατήρητες τις φήμες για γερμανική απαίτηση μηνιαίας έκδοσης “Ζ” της χώρας.

Γιατί αύτη ήταν τελικά η ανταγωνιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά, που όλοι θεώρησαμε ως ένα ακόμη προεκλογικό παραμύθι. Κάθε μήνα η Ελλάδα να δίνει λογαριασμό εσόδων εξόδων, κι ότι λείπει να συμπληρώνεται με νέα αυτόματα μέτρα.

Δίκαιη μοιρασιά για τον πλασιέ Αντώνη, που ως καλός μαγαζάτορας ήρθε η ώρα την υπόσχεση του για το περιβόητο κυνήγι επενδύσεων, να την κάνει πράξη.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1