26 December 2012

Judgement Day


Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Πάνο Σκουρλέτη, τη λίστα Λαγκάρντ και το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Σε αντίθεση με το υπάρχον εορταστικό και φιλανθρωπικό κλίμα των ημερών, ένας ακόμη ΣΥΡΙΖΑίος χαλά τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα των ημερών.

Μία μέρα μετά τα χορτάτα Χριστούγεννα του 2012 και λίγες ώρες πριν μπει ο καινούριος χρόνος της ανάπτυξης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί, λέγοντας πως τα ψέματα για όσους κλέψανε τελειώσαν.

Ενώ όλοι μαζεύουν ρούχα και παπούτσια για τα φτωχά παιδάκια που πεινούν όλο το χρόνο, αλλά τις γιορτές θα τις περάσουν με ένα μεταχειρισμένο μπουφάν κι ένα πιάτο φαΐ, ο αριστερος βουλευτής εξακολουθεί να ασχολείται με πολιτικές ελίτ, φοροκλέφτες επιχειρηματίες και πειραγμένες λίστες καταθετών.

Είναι γεγονός πως καμία δουλειά δεν έχουν στην περίοδο της εορτής της γέννησης του θεανθρώπου τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις, πόσο μάλλον όταν βγαίνουν από το στόμα εκείνων που αρνούνται να φιλήσουν το χέρι του Παναγιωτάτου αρχιεπισκόπου που ευλογά τη βουλή, ορκίζει την κυβέρνηση και επισκέπτεται για τα χρόνια πολλά τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Άκη Τσοχατζόπουλο στον Κορυδαλλό.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, εύκολα θα διαπιστώσει πως τέτοιου είδους μακάβριες σκέψεις παραπέμπουν στο Πάσχα και τη Σταύρωση κι όχι στη φάτνη της πλατείας Ομονοίας και τη φωτισμένη σκαλωσιά της πλατείας Συντάγματος. Αλλά πού να το ξέρανε αυτό οι άπιστοι.

Καλό θα ήταν λοιπόν ο λατίνος παραθεριστής Αλέξης Τσίπρας να μαζέψει τους προκλητικούς του βουλευτές που δύο μέρες τώρα, αντί για χριστουγεννιάτικες ευχές μιλούν μονάχα για λίστες καταθετών στην Ελβετία. Διαφορετικά θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με τη μήνη του Δημιουργού του, του Μάκη Βορίδη και του Θεόδωρου Πάγκαλου.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1