27 June 2013

Τα βραβεία του Βαγγέλη είναι ζάχαρη και μέλι

Σε μια σεμνή και ταπεινή τελετή ο Βαγγέλης Βενιζέλος βράβευσε με χημικά και ασπίδες τον Κινέζο πρόεδρο της Cosco, ο οποίος βρέθηκε ινκόγνιτο στην Ελλάδα για να φωτογραφήσει τον Παρθενώνα, αλλά κατάλαβαν πόσο μεγιστάνας είναι, του φόρεσαν ένα κουστούμι και τον έβαλαν ανάμεσα στην ελληνική, την κινεζική και την ευρωπαϊκή σημαία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε την ευθύνη να καρφιτσώσει στο κινέζικο κουστούμι του κάπτεν Τζιαφού τον φοίνικα των ροδόσταυρων, των ναϊτών και των τοξοβόλων του Γιώργου Τράγκα.

Ο Κινέζος θαλασσόλυκος απόρησε στην αρχή, μιας και θυμόταν πολύ καλά ότι πριν από τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν στον Πειραιά μαζί με τις λαϊκές μάζες του ΠΑΣΟΚ για να καταδικάσει το ξεπούλημα των λιμανιών μας, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος του έστελνε τα ΜΑΤ για να τον ψεκάσουν.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος καθησύχασε τον Κινέζο καπιταλιστή και του εξομολογήθηκε ότι όλα τα καραγκιοζιλίκια που έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές του 2009, ήταν για να πείσει τα βλήτα τους Έλληνες ότι ακόμη κι αν τους δούλευε μπροστά στις κάμερες, αυτοί ήταν τόσο μάλακες που τον ξαναψήφησαν.


Βέβαια το ΠΑΣΟΚ είχε βγάλει μισή ντουζίνα ανακοινώσεις κατά του Κωστάκη του Καραμανλή για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την ανάγκη να υπάρχει στενή σχέση κράτους - επιχειρηματικότητας, όμως αυτά ήταν πριν πάρει 44% και μετά ξεσκίσει όλη τη χώρα.

Από την άλλη ήταν και μερικοί ΠΑΣΟΚοταλιμπάν, όπως ο περίφημος Χάρης Καστανίδης, ο οποίος σκαρφάλωνε στα κάγκελα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης για να δείξει πόσο γαμάτος σοσιαλιστής ήταν, γι‘ αυτό και τελικά κατέληξε να φτιάχνει κόμμα με την Κατσέλη και σήμερα να αγνοείται η τύχη του.

Έτσι είναι η μοίρα του σημερινού σοσιαλιστή των δεκατεσσάρων υπουργών και του 5% στις δημοσκοπήσεις. Να βραβεύει κανένα Κινέζο για να νιώθει μια ανακούφιση, όπως πολύ αγαπά να λέει δεξιά κι αριστερά ο Βενιζέλος όταν αναφέρεται στην ανάπτυξη της Ελλάδας. 


Διότι όπως και να το κάνουμε, τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι βιωματικά και η ανακούφιση είναι μια από τις τελευταίες απολαύσεις που περίσσεψαν στον πασόκο πρόεδρο.

Αυτή και οι καρφίτσες στα πέτα των Κινέζων...

(Καμαρώστε τον Γιωργάκη τι έλεγε για το λιμάνι του Πειραιά)




(Εδώ ο Καστανίδης να κάνει τον Τζον Ράμπο)




(Κι εδώ ο Βαγγέλης που βραβεύει)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1