25 October 2013

Σοκ από τις καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών απ' το υπουργείο Υγείας

Άνδρες της δίωξης ναρκωτικών και του ΕΟΦ έκαναν φύλλο και φτερό τα γραφεία του υπουργείου Υγείας, μετά από ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και απόπειρα εκφασισμού της κοινωνίας.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο γραφείου του υπουργού Υγείας, στο οποίο βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες εθνικισμού, ρατσισμού, χριστιανοπαγανισμού και δύο κουτιά καραμέλες για τον λαιμό.

Δεκάδες άνθωποι μαζεύτηκαν έξω από το κτίριο του υπουργείου όταν αντιλήφθηκαν τις κινήσεις των αστυνομικών και θεώρησαν ότι σκοπός τους ήταν να συλλάβουν τον υπουργό και το υπόλοιπο πολιτικό επιτελείο με την κατηγορία των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Όταν τελικά έμαθαν ότι σκοπός των ελέγχων ήταν η διακίνηση αλλά και η χρήση ναρκωτικών, δεν τους έκανε καμία εντύπωση κι έφυγαν.

Όλα τα ευρήματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή υπό διερεύνηση στα εργαστήρια του ΕΟΦ, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι χειρόγραφων οδηγιών για την ευγονική θεωρία, τον Καιάδα και την Κρυπτεία βρίσκονται στα χέρια των δικαστών του Αρείου Πάγου, με το ερώτημα της παύσης του ίδιου του υπουργού και της παραπομπής του στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων να πλανάται πάνω από την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο ίδιος ο υπουργός δεν δέχθηκε να κάνει δηλώσεις, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, φέρεται να τηλεφώνησε στο κινητό τηλέφωνο του Αντώνη Σαμαρά, αλλά εκείνος το είχε στο αθόρυβο επειδή βρισκόταν σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες με την Άνγκελα Μέρκελ για την δήλωση πολιτικών φρονημάτων του ιδίου και της κυβέρνησής του.

Πηγές από την ΕΥΠ κάνουν λόγο για απόπειρα του υπουργού να συνομιλήσει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος σήκωσε δύο φορές το τηλέφωνο και του είπε “πόσο μαλάκας είσαι!” και “πόσο μαλάκας είσαι ρε;”.

Στη ογκωδέστατη δικογραφία που ήδη σχηματίστηκε, περιλαμβάνονται και 2.000.000 σελίδες συνομιλιών του υπουργού με δημοσιογράφους στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές τους εκπομπές αλλά και γραπτές συνεντεύξεις σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Αρκετοί από αυτούς -τους δημιογράφους- ελέγχονται με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, και του καλλωπισμού του πολιτικού προφίλ ενός φασίστα με σκοπό την τηλεθέαση.

Ο υπουργός και το επιτελείο του θα διανυκτερεύσουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ κι αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες για απόπειρα διασποράς ψευδών ειδήσεων, απόπειρα νομιμοποίησης του φασισμού, απόπειρα ανθρωποκτονίας ανασφάλιστων και αναξιοπαθούντων από πρόθεση, και συμπτώματα ναζισμού.

Οι καραμέλες για το λαιμό του επεστράφησαν επειδή κανείς δεν μπορούσε να αντέξει τα τσιριχτά του κλάματα.

(Η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα θέλει τους ανθρώπους της δίωξης ναρκωτικών και τον ΕΟΦ να ελέγχουν μέσα σε ένα μεσημέρι μετά από “καταγγελίες” για διακίνηση ναρκωτικών τους Γιατρούς του Κόσμου και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Η πραγματικότητα θέλει τις συνομιλίες των ανθρώπων που αντιστέκονται για να σώσουν τις ζωές τους και τον τόπο τους στην Χαλκιδική να καταγράφονται από την ΕΥΠ και να συνιστούν πράξη εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την προπαγάνδιση της κοινής γνώμης. Η πραγματικότητα θέλει τους ανασφάλιστους και τους αλληλέγγυους να θεωρούνται εγκληματίες και να διώκονται μέχρι τέλους)

(Επίτηδες δεν υπάρχει στο κείμενο το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Αλλιώς θα παρεξηγούνταν ο Ανδρέας Λοβέρδος και οι υπόλοιποι υπουργοί που πέρασαν από το γραφείο του υπουργού Υγείας πριν τον Μπουμπούκο)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-24464405-1